ETIK Streamline 76

A nyílászáró egy épület szembetűnő része, ezért a minőség és a dizájn kombinációjának a gondos kiválasztása különösen fontos. Ezen termékünk, az egyszerű fehér színével is különleges megjelenést tud nyújtani esztétikus kidolgozásának és ragyogóan hófehér színének köszönhetően.


 • [[1]] Üvegezés: alapesetben 24 mm-es kétrétegű, alumínium távtartós üveg, mely akár 40 mm-ig is növelhető és melegperemes kivitelben is alkalmazható
 • [[2]] Beépítési mélység: 76 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően alkalmas újonnan épülő vagy felújítandó lakó és ipari épületekhez.
 • [[3]] Profil: 5 légkamra a tokban és a szárnyban a statikai követelményeknek megfelelően.
 • [[4]] Anyag: Minőségi műanyag. A környezetkímélet érdekében az újrahasznosított műanyag másodlagos nyersanyagként visszavezethető a gyártástechnológiába, ami zárt anyagkörforgást eredményez a minőség megőrzése mellett.
 • [[5]] Tömítési elv: gyárilag felszerelt kétszintű körbefutó gumitömítés, az elvárható hő- és hangszigetelés érdekében.
 • [[6]] Hőátbocsátási érték: Uf=1,1 W/m2K az üveg nélküli szerkezet értéke, Uw= 0,9 W/m2K teljes szerkezetre vonatkozólag, 40 mm-es melegperemes üveggel (Ug=0,6 W/m2K)
 • [[7]] Szín: Salamander-fehér (homogén, anyagában színezett) hosszú élettartalmú felületvédelemmel.
  Alternatívaképpen 15 féle fautánzatú és több mint 20 standard dekorfólia áll rendelkezésre.
  Opcionálisan alumínium rátétlemezek alkalmazhatók, így a színválaszték további 500 RAL színnel növekszik.

76
depth
4
lock
2
layer
5
airlock


ETIK Streamline 76 Bejárati ajtó

Egy új bejárati ajtó kiválasztásánál kulcsfontosságú a hőszigetelés, a statika és a megjelenés összehangolása. Ezen kívül a küszöb legyen optimálisan tömített, valamint csúszásmentes.

A kellő lakáskomforthoz bejárati ajtóink nem csak megjelenésükkel meggyőzőek, hanem ugyanakkor egy tökéletes, jó érzetet keltő légkört teremtenek.


A különböző megjelenési formák mellett,

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra is:

amelyen teljes körűen lefedik a piaci igényeket.

További termékek